Een woordje van dank is zeker op zijn plaats, meer dan op zijn plaats.

Het voelt niet gepast om echt van start te gaan zonder een aantal mensen hartelijk en oprecht te bedanken. Zonder hen, zonder hun steun, zonder hun vertrouwen in mij was ik nooit tot hier geraakt.

In de eerste plaats moet ik Vriend P. bedanken. Hij zette alles in gang. Op 25 mei 2018 vond een eerste gesprek plaats tussen P. en mezelf over mijn passie voor het schrijven. Ik liet hem, heel bedeesd, wat dingen lezen. Ik was van plan om op zoek te gaan naar geschikte websites met de vraag of zij iets wilden publiceren van mijn hand. Vriend P. was degene die opperde dat ik zelf aan de slag moest met mijn eigen materiaal. Of ik er al aan gedacht had om zelf een website op te starten? Natuurlijk niet! Dat was nooit in mij opgekomen. Dat krijg ik toch nooit voor mekaar? Wel, met de helpende hand en het brein van P. is het toch maar mooi gelukt.
Bedankt Vriend P.!

De webdesigner van Nitras: Peter, wil ik bedanken om mij vanaf het prille begin compleet te vatten. Hij stopt passie in zijn werk en dat zorgt voor een onbetaalbare meerwaarde. Het logo, de layout, de visitekaartjes, de goede raad,… Bedankt Peter!

De vader van mijn kind verdient een meer dan eervolle vermelding. Hij ondersteunde mij ook tijdens het project van het Letterenhuis. Beeld en geluid: helemaal zijn verdienste. Hij startte me eveneens op met de nodige expertise en materiaal zodat ik zelf aan de slag kon met het inspreken van mijn teksten. Zijn vrouw bedank ik voor haar begrip en geduld, want zo’n filmpje maken bleek een zeer tijdrovende bezigheid te zijn. Bedankt aan allebei!

Mijn liefste vriendinnen:

  • Vé: Wat had ik de laatste maanden gedaan zonder haar steun en onvermoeibaar geloof in mij. Een extra dikke merci voor haar geduld. Het was niet altijd makkelijk om mij opgepept te krijgen! Ze verdient ondertussen een medaille (een trofee zelfs). Bedankt Vé.!
  • Dee Dee (aka my honey D.) wil ik bedanken voor de steun en om samen met mij locaties af te schuimen om de website voor te stellen en te promoten! Dat bleek soms een reis voor niks, maar we maakten er het beste van. Ze staat er zo vaak op de juiste momenten, voelt me zo goed aan… Thanks girlie!
  • Eve bedank ik voor haar steun en omdat ze het al zoveel jaren uithoudt met mij! Thanks sweetie!

Dank aan vriend Moomer van Moomerfoto, om zich te engageren om een aantal foto’s te nemen voor de website. Extra dank voor zijn geduld en welwillendheid, want hij weet hoe graag ik poseer! Er is al sprake van enige verbetering en ik blijf er aan werken. Bedankt Moomer!

Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk, met naam, te bedanken. Jullie weten best wie jullie zijn als ik zeg: Aan allen die me lief zijn en me liefhebben: Bedankt!

Aan mijn zoon wil ik zeggen: Merci vent, voor je geduld, zeker de laatste weken, en om me niet op te geven ter adoptie…

Tot slot mag ik absoluut mijn inspiratiebronnen niet vergeten, ook al hebben die er niet bewust voor gekozen om onder mijn schrijversvel te belanden. Iedereen die een rol speelt in de verhalen uit mijn dagelijks leven krijgt trouwens een bijnaam toegewezen. Dat is automatisch zo gegroeid tijdens het pennen in mijn dagboeken (… to protect the innocent…)  Heel veel dank aan (vorige, huidige, toekomstige) inspiratiebronnen!

Blijf op de hoogte van deze blog.
Loading